Süper Lig şampiyonu yapay zeka tahminiyle belli oldu
Süper Lig şampiyonu yapay zeka tahminiyle belli oldu
İçeriği Görüntüle

Galatasaray ile Juventus arasında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ve Sarı-Kırmızılıların 5-2’lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın yankıları sürüyor. Mücadelenin ardından transfer kulisleri de hareketlendi. İtalyan basınında yer alan iddialara göre Galatasaray, Juventus’un Hollandalı orta sahası Teun Koopmeiners için yeniden devreye girdi.

İTALYAN BASINI DUYURDU

İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde de gündemine aldığı Koopmeiners için yaz transfer dönemi öncesi hazırlıklara başladı. İstanbul’daki mücadelede Juventus adına iki gol kaydeden ve takımının ayakta kalan isimlerinden biri olan Hollandalı yıldızın performansı, teknik heyetin beğenisini kazandı.

Galatasaray dan Juventus a masada da tarihi çalım! 5-2 lik maçın yıldızı Teun Koopmeiners Aslan oluyor 2

JUVENTUS KAPIYI ARALAYABİLİR

Devre arasında gelen tekliflere rağmen oyuncuyu kadroda tutan Juventus’un, yaz transfer döneminde uygun bir bonservis bedeli gelmesi halinde değerlendirmeye açık olabileceği öne sürüldü. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun durumu, sezon sonunda netlik kazanacak.

Koopmeiners, bu sezon Juventus formasıyla tüm kulvarlarda 32 resmi maça çıktı ve yalnızca 2 gol kaydetti. Hollandalı futbolcu, bu iki golü de Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray karşısında attı.

Galatasaray dan Juventus a masada da tarihi çalım! 5-2 lik maçın yıldızı Teun Koopmeiners Aslan oluyor 3

Bu istatistik, transfer iddialarının en dikkat çekici detaylarından biri olarak öne çıktı.

Kaynak: MYNET.COM