ABD - Almanya hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda?
ABD - Almanya hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda?
İçeriği Görüntüle

Süper Lig’de üst üste başarı hedefleyen Galatasaray, yeni sezon öncesi kadro planlamasında iç transfere ağırlık verme kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Okan Buruk ile birlikte 4 futbolcu için yeni sözleşme hazırlığına başladı. Okan Buruk yönetiminde hem Süper Lig’de 5. şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final hedefi koyan Galatasaray, kadro istikrarını korumak için önemli adımlar atıyor.

OKAN BURUK İLE SÖZLEŞME YENİLENİYOR

Galatasaray yönetiminin ilk adımı, başarılı teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme imzalamak olacak. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli çalıştırıcıyla uzun vadeli bir planlama yapmayı hedefliyor.

4 KİLİT İSİMLE MASA BAŞINDA

İç transfer operasyonu kapsamında Galatasaray’ın, kaleci Uğurcan Çakır başta olmak üzere Abdülkerim Bardakcı, Ismael Jakobs ve Mario Lemina ile de yeni sözleşme imzalaması planlanıyor.

Özellikle Uğurcan Çakır’ın performansından memnun olan yönetimin, oyuncunun maaşında ciddi bir iyileştirme yaparak yıllık ücretini yükseltmeyi hedeflediği öğrenildi.

HEDEF: KADROYU KORUYUP GÜÇLENDİRMEK

Galatasaray yönetimi, bir yandan kadro iskeletini korurken diğer yandan da dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Planlama kapsamında stoper, orta saha, 10 numara ve alternatif forvet bölgelerine takviye yapılması bekleniyor.

Sarı-kırmızılılar, yeni sezonda hem ligde hem Avrupa’da başarı grafiğini yukarı taşımayı amaçlıyor.

Kaynak: HABERLER.COM