Galatasaray’da kadro yapılanması kapsamında Danimarkalı stoper Victor Nelsson ile yolların kesin olarak ayrılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, 27 yaşındaki savunma oyuncusunu bu yaz transfer döneminde satış listesine koyduğu belirtildi.
NELSSON GALATASARAY PLANI DIŞINDA
Teknik direktör Okan Buruk’un gelecek sezon planlamasında yer almayan Victor Nelsson için ayrılık kararı netleşti. Geçtiğimiz sezonu İtalya Serie A ekiplerinden Verona’da kiralık olarak geçiren oyuncunun, yeniden Türkiye’ye dönüşünün gündemde olmadığı ifade ediliyor.
SERIE A’DAN YENİ TEKLİF BEKLENİYOR
Nelsson için İtalya’dan yeni bir transfer hamlesi bekleniyor. Oyuncunun menajerinin, Serie A kulüplerinden birinin Galatasaray’a resmi teklif sunmaya hazırlandığını ilettiği öğrenildi. Bu gelişme, transfer sürecini hızlandıran en önemli etkenlerden biri olarak gösteriliyor.
GALATASARAY’IN BEKLENTİSİ 4-5 MİLYON EURO
Sarı-kırmızılı yönetimin, Danimarkalı stoper için 4 ila 5 milyon euro arasında bonservis beklentisi olduğu ifade edildi. Yönetimin, bu rakam aralığında gelecek tekliflere sıcak bakabileceği ve transferin kısa sürede netleşebileceği belirtiliyor.
Galatasaray’ın, kadro planlamasını yeni sezon öncesi tamamlamak adına Nelsson transferini sonuçlandırmaya hazırlandığı kaydedildi.





