AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’ne katıldı. Kongrede büyük bir birlik ve beraberlik ruhu yaşandığını belirten Başkan Kurnaz, AK Parti teşkilatlarının kararlılıkla yoluna devam ettiğini vurguladı.
“Vatandaşlarımızın Refahı İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Kurnaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde ülkeyi her alanda daha ileriye taşımak için azimle çalıştıklarını belirtti. İlkadım’da da bu vizyon doğrultusunda hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Kurnaz, “İlkadım’dan başlayarak ülkemizin her köşesine hizmet aşkıyla ulaşma kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.
“Türkiye Yüzyılı Hedeflerine Aşkla Yürüyoruz”
Başkan Kurnaz, kongrenin ülke adına hayırlara vesile olmasını temenni ederek, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi. “Adında AK, ışığında istikbal olan partimizin rehberliğinde, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedeflerimize hiç eksilmeyen bir aşkla yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.