usd
39,3700
eur
45,6193
gbp
53,5748
gram-altin
4.283,58
ceyrek-altin
7.003,65
cumhuriyet-altini
29.151,00
btc-USD
108.642,80
btc-turk-lirasi
4.280.440
ethereum-USD
2.650,94
Samsun Haber Gündem Haberleri Bingöl’de deprem oldu!

Bingöl’de deprem oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl'de saat 12.26'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. Depremin merkez üssünün Özlüce Barajı olduğu ve çevre illerde de hissedildiği bildirildi.

AFAD verilerine göre sarsıntı yerin 7.02 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmezken, bölgedeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

KANDİLLİ: BÜYÜKLÜK 4.5

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise aynı depreme ilişkin farklı bir değerlendirme paylaştı. Kandilli, Bingöl’deki depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. Derinlik bilgisi ise kurumun resmi sitesinde 5 km olarak yer aldı.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Deprem, Elazığ, Tunceli, Muş ve çevresindeki birçok yerleşim yerinde de hafif şekilde hissedildi. Şu ana kadar can ya da mal kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *