Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçirdiği kalp operasyonunun ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yıldıray Çiçek, sosyal medya üzerinden Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yapılan art niyetli paylaşımlar ve spekülasyonlara tepki gösterdi. Çiçek, bu tür açıklamaların vicdansızlık olduğunu vurgularken, “Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlığı, dostlarını sevindirecek, düşmanlarını üzecek kadar iyidir” şeklinde bir açıklama yaptı.
Çiçek, Bahçeli’nin geçmişte de sağlık sorunları yaşadığını, ancak her zaman Türk milletinin dualarıyla iyileştiğini belirterek, “Ne yazık ki sosyal medyada, her türlü çirkinlik sergileyen ve Bahçeli’nin sağlığını bir fırsat olarak gören kişiler yine ortaya çıkmıştır. Bu kişilere yönelik hukuki süreç başlatılmıştır” dedi.
MHP’nin açıklamasına göre, Bahçeli’nin tedavi süreci iyi geçmiş olup, kısa süre içinde günlük yaşantısına döneceği ifade edildi. Geçmişte kalp kapakçığındaki dejenerasyon nedeniyle yapılan operasyonun başarılı geçtiği belirtilirken, Bahçeli’nin sağlık durumunun dostlarını sevindirecek şekilde iyileştiği vurgulandı.
Daha fazla Haber için tıklayınız