Samsunsporlu Reis’ten sözleşme açıklaması
Samsunsporlu Reis’ten sözleşme açıklaması
İçeriği Görüntüle

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından "Amatör Spor Kulüplerine Yardım Kupa ve Ödül Töreni" gerçekleşti. Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, belediyenin şehir genelinde faaliyet gösteren 336 amatör spor kulübüne toplamda 16 milyon TL tutarında nakdi yardım sağlayacağı ve bu rakamın geçen yıla oranla yüzde yüzün üzerinde bir artış anlamına geldiğini aktardı.

"2025 YILINDA 13 MİLYON TL YARDIMDA BULUNDUK"

Başkan Doğan, "Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Programımız kapsamında bu akşam Samsun genelinde faaliyet gösteren 336 Amatör Spor Kulübümüzü kapsayan çok güçlü bir destek mekanizmamızı devreye alıyoruz. 2025 yılı boyunca kulüplerimize birçok farklı alanda 13 milyon TL'lik ayni yardım desteğinde bulunduk. Bunun üzerine şimdi 16 milyonluk nakdi desteği de bugün faaliyete almış oluyoruz" ifadelerini kullandı.


Törende amatör spor kulüpleri, sporcuları ve yöneticilerine ödül takdimi de gerçekleştirildi. Törene İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de katılım sağladı.

Kaynak: İHA