Havza'da, Samsunspor'un önümüzdeki haftalarda oynayacağı kritik müsabakalar öncesinde yol güvenliği ve asayiş toplantısı düzenlendi. Kaymakam Mustafa Ayvat başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Fazlı Düzenli katılım sağladı.
KRİTİK MAÇLAR ÖNCESİ TRAFİK VE ASAYİŞ MASADA
Toplantıda, Samsunspor'un 19 Nisan'da Beşiktaş, 23 Nisan'da Trabzonspor ve 3 Mayıs'ta Galatasaray ile oynayacağı maçlar nedeniyle oluşabilecek hareketlilik ele alındı. Özellikle Samsun-Ankara kara yolu üzerinde yaşanması muhtemel araç yoğunluğu, yol güvenliği standartları ve genel asayiş konularında alınacak önlemler detaylandırıldı.
KAYMAKAM AYVAT'DAN MESAJ
Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, taraftarların güvenli seyahati ve trafik akışının sürekliliği hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Maçların oynanacağı tarihlerde maç öncesi ve maç sonrası dönüş yolunda trafik akışının bozulmaması ve taraftarların güven içinde seyahat etmesi için emniyet ve jandarma ekiplerimiz tarafından yol güvenliğini sağlamak ve asayişi sağlamak adına gerekli her türlü tedbir alınacak."
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.




