Samsun’un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi Şehit Tuncay Karataş Bulvarı’nda, Ufuk G. idaresindeki 60 DK 374 plakalı otomobil, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir kamyonun çarpması sonucu savruldu.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil, yol kenarında park halindeki hafif ticari araca da çarparak maddi hasara yol açtı. Yaralanan Ufuk G., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞİKAYETTE BULUNDU
Hastaneden taburcu olan Ufuk G., polise şikayette bulunarak kazada çarpıp kaçan kamyon sürücüsünün bulunmasını talep etti. Ufuk G., “Kazada aracım pert oldu. Kamyon sürücüsü kaçtı. Yaralandım ve hastaneye kaldırıldım. Ölebilirdim de. Kaçan sürücünün bulunmasını istiyorum” dedi.

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis, kaçan kamyon sürücüsünü bulmak için soruşturma başlattı.




