23 Nisan'da kuyumcular ve döviz büroları açık mı?
23 Nisan'da kuyumcular ve döviz büroları açık mı?
İçeriği Görüntüle

Şehir Hatları’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, organizasyon kapsamında İstanbul Boğazı’nın geçici süreyle ulaşıma kapatılacağı bildirildi. Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları’nın güvenli şekilde gerçekleştirilebilmesi için deniz trafiğinde kısıtlamaya gidildiği belirtildi.

Thumbs B C C04Acd80798E94B86Cbf355D7A9Fa7E9

Vapur seferlerinde iptaller yaşanacak

Açıklamaya göre yarış parkuru üzerinde bulunan hatlardaki vapur seferleri yapılamayacak. Boğaz hattı boyunca hizmet veren çok sayıda seferin, yarışlar tamamlanana kadar askıya alındığı ifade edildi. Yolcuların mağduriyet yaşamaması için güncel sefer bilgilerini takip etmeleri önerildi.

23 Nisan’da Boğaz’da görsel şölen

Uluslararası katılımla gerçekleştirilecek yarışların, İstanbul Boğazı’nda görsel bir şölen oluşturması bekleniyor. Ancak etkinlik süresince vapur seferlerinin durdurulacak olması nedeniyle vatandaşların alternatif ulaşım yollarını kullanması gerekecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ