Kaymakam Ayvat, İlçe Müftüsü Cemil Alıcı ile beraber Havza Hafızlık Kur'an Kursu Müftülük Hizmet Binası Yaptırma ve Yaşatma Derneği aracılığıyla Yeni Mahalle'de eski Havza Devlet Hastanesi arazisinde inşa ettirilen Havza Hafızlık Kur'an Kursu ve Müftülük binaları inşaatını ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.

İNŞAATLARIN 2 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR
İnşaatların 2 yıl içinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Kaymakam Ayvat, "Havza halkımız yardım ve hayır işleri konusunda oldukça duyarlı. İnşallah devlet-millet işbirliğiyle bu iki eseri halkımızın hizmetine açacağız." diye belirtti.

Müftü Alıcı ise her iki binanın yaklaşık 65 milyon liraya mal olacağını vurgulayarak, "Halkımızın destekleri ile inşaatlarımız devam ediyor." dedi.





