Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sosyal medyada gündem olan ve Bebek Oteli yakınlarındaki bir manavda çekildiği öne sürülen görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’da yaşanan maç sonrası Buruk, manavdan çıkarken görüntülenmiş ve sosyal medyada çeşitli yorumlara yol açmıştı.

YANLIŞ YORUMLANAN GÖRÜNTÜLER

Buruk, görüntülerin yanlış yorumlandığını belirterek, “Evimin 500 metre ilerisinde manava gittim. Avokado, mango aldım. Bir meyveyi de yedim. Ben sokağa, yere hiçbir şey atmam. Cebime koydum. Bu hassasiyette bir insanım. Komik şeyler görüyorsunuz sonra. Elinde ne vardı diyorlar. Meyve yedim” dedi.

ALIŞVERİŞ DETAYLARINI ANLATTI

Deneyimli teknik adam, manavdan aldığı ürünlerin fişini sakladığını ve o dönemin meyve mevsimi olduğunu dile getirdi. Buruk, alışveriş sırasında çevreyi kirletmediğini ve ürünleri arabaya gönderdiklerini vurgulayarak, “5-6 poşetle çıkmak zorunda değilim. Saçma sapan, bel altı vuruşlar oluyor. Bunlara gülüp geçiyorum. Kafaya takmıyorum” ifadelerini kullandı.

TOKİ 500 bin konut kura takvimi güncellendi
TOKİ 500 bin konut kura takvimi güncellendi
İçeriği Görüntüle

SOSYAL MEDYAYA TEPKİ

Buruk, sosyal medyada paylaşılan görüntüler ve yorumlara dair, “Elinde ne vardı diyorlar, meyve yedim. Poşetleri arabaya gönderdim. Bu tür iddiaları ciddiye almıyorum” diyerek tepkilere karşı tavrını netleştirdi.

Galatasaray taraftarları ve sosyal medya kullanıcıları, Buruk’un açıklamalarını ilgiyle takip ederken, teknik adamın gündem olan bu olay karşısındaki sakin tavrı dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ