Samsun’un Salıpazarı ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde düzenlenen Teknoloji Tasarım ve Resim Sergisi, öğrencilerin bir yıllık emeğini gözler önüne serdi. Etkinlikte aynı zamanda bir kermes programı da gerçekleştirildi. Sergiye; Salıpazarı Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Kula, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerim Toraman katıldı. Programa öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş da ilgi gösterdi.

Yıl Boyunca Hazırlanan Projeler Sergilendi

Öğrencilerin teknoloji ve tasarım alanında yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projeler, sanatla buluşarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Resim çalışmaları da sergide dikkat çeken unsurlar arasında yer aldı.Sergiyi gezerek projeleri tek tek inceleyen Kaymakam Ahmet Faruk Beyazıt, öğrencilerle sohbet edip projelerin detaylarını dinledi. Beyazıt, öğrencilerin hayal gücünü ve el becerilerini yansıttığı bu çalışmaların önemli olduğunu vurguladı.

"Öğrencilerin Yeteneğini Ortaya Çıkarıyor"

Etkinliğe katkı sunan öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Kaymakam Beyazıt, bu tür faaliyetlerin öğrencilerin yeteneklerini sergilemeleri açısından büyük katkı sağladığını belirtti.

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

Kaynak: AA