Samsun Eczacı Odası tarafından yapılan duyuruda, 28 Ekim 2026 Çarşamba günü saat 13.00 sonrasında ve 29 Ekim Perşembe günü Cumhuriyet Bayramı boyunca nöbetçi eczanelerin hizmet vereceği bildirildi.
28 EKİM’DE ECZANELER SAAT 13.00’E KADAR AÇIK
Samsun ve Sinop’un merkez ilçelerinde faaliyet gösteren eczaneler, 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’e kadar açık olacak. Bu saatin ardından vatandaşlar, ilaç ve eczacılık hizmetleri için nöbetçi eczanelere başvurabilecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da nöbetçi eczaneler hizmet vermeyi sürdürecek. Vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılamak için nöbetçi eczanelerin çalışma düzenini dikkate almaları gerekiyor.

SAMSUN ECZACI ODASI’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Samsun Eczacı Odası, açıklamasında Cumhuriyet’in 103’üncü kuruluş yıl dönümünü de kutladı. Mesajda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet yönetimini Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun yönetim biçimi olarak nitelendirdiği hatırlatılarak, Cumhuriyet Bayramı kutlandı.





