Atakum Kent Konseyi, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından olan muhtarlarla yapılan buluşmaya, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Havva Yurdunuseven Bayzat ve Atakum Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Eylem Aktaş da katıldı.

Toplantıda Atakum’un mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı. Fikir alışverişi ve ortak akıl esasına dayanan görüşmelerde, birlikte yürütülecek projelerin ilk adımları atıldı.

Atakum Kent Konseyi Başkanı Tuncay Seven, toplantının önemine değinerek, 

“Bugün muhtarlarımızla çok kıymetli bir birlikteliğe imza attık. Bu buluşmanın, Atakum’da birlikte yürüteceğimiz pek çok çalışmanın başlangıcı olduğuna inanıyoruz. Katılımcı, adil ve şeffaf bir yerel yönetim anlayışını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Muhtarların halkın ihtiyaçlarını en yakından bilen ve yerel yönetim ile vatandaş arasında köprü görevi gören önemli temsilciler olduğunu vurgulayan Seven, katkılarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti. “Birlikte daha güçlü, daha güzel bir Atakum” vizyonuyla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi