Samsun’un Bafra ilçesinde bir elektrik trafosunda çıkan yangın mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu. Yangın, Gazi Osman Paşa Mahallesi Stat Caddesi üzerindeki bir elektrik direğinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının büyümesini önlemek için olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, ilgili elektrik dağıtım firması olan YEDAŞ bilgilendirildi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan YEDAŞ ekipleri, trafodaki elektriği keserek yanan kabloya müdahale etti.

Yangın Kontrol Altına Alındı, Hasar Tespiti Başladı
Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. Trafoda meydana gelen hasarın giderilmesi için YEDAŞ tarafından çalışma başlatıldı. Mahalle sakinleri, olay sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmamasından dolayı rahat bir nefes aldı.

Elektrik Kesintisi Yaşandı
Yangın sebebiyle bölgede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandığı öğrenilirken, ekiplerin bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili herhangi bir suç unsuru ya da sabotaj şüphesi bulunmadığı ifade edildi.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.