Canik Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda ders başı yapabilmesi için sınıflarda ve okul bahçelerinde kapsamlı temizlik yapılıyor.
Ekipler, sıraların silinmesi, sınıf ve koridorların yıkanması, bahçelerde çim biçme ve yabani otların temizlenmesi gibi çalışmaları titizlikle yürütüyor.
“Uyum haftası öncesinde tamamlanacak”
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, okullardaki hazırlıkların hızla ilerlediğini belirterek şunları söyledi:
“Canik’imizdeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri için temizlik çalışmalarımızı hem eğitim yılı başında hem de yıl içinde düzenli olarak sürdürüyoruz. İlçemizdeki tüm okullarda yeni eğitim yılına yönelik temizlik çalışmalarımızı uyum haftası öncesinde tamamlamış olacağız.”
Belediye ekiplerinin çalışmaları sayesinde öğrenciler, 2025-2026 eğitim dönemine daha temiz ve güvenli bir ortamda başlayacak.





