Samsun Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu, memleketleri Çarşamba’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde vakfın yeni dönem hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gömeç başkanlığındaki heyette Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Kurt, Yücel Özden, Ömer Can Karacan ile Mütevelli Heyeti Üyeleri Ayhan Sonkaya, Saadettin Sarıoğlu ve Erhan Sezer yer aldı.

Kurumsal Yardımlaşma Hedefiyle Yola Çıkıldı
Heyet, sırasıyla Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman’ı ziyaret etti. Görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, vakfın amaç ve projeleri de aktarıldı.

Ortak Projelere Açığız
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Vakıf Başkanı Savaş Gömeç, “Yardım faaliyetlerinin kurumsal, şeffaf ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışıyoruz. Vakıf olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak projelere hazırız” dedi.
“Hedefimiz Kalıcı ve Sürdürülebilir Hizmetler”
Gelecek dönem planlarına dair bilgi veren Gömeç, “Yüzyıllardır süregelen vakıf geleneğini yaşatmak, kültür, sanat ve sosyal projelerle doğrudan halka dokunmak istiyoruz. Aynı zamanda büyük ölçekli altyapı yatırımları ve kalıcı tesislerin inşasına öncülük edecek bir hayır hareketinin temelini atıyoruz” ifadelerini kullandı.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.