usd
38,0025
eur
41,1859
gbp
49,1739
gram-altin
3.673,31
btc-USD
88.456,84
ethereum-USD
2.094,19
Gazete Arena Samsun Haber Samsun Üniversitesi'nden iftar programı !

Samsun Üniversitesi'nden iftar programı !

Samsun Üniversitesi, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak amacıyla Ballıca Kampüsü Asmaaltı Öğrenci Merkezi’nde geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştirdi. Programa üst düzey protokol üyeleri, akademik ve idari kadro ile çok sayıda öğrenci katıldı

İftar programına Samsun Valisi Orhan Tavlı, Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Adalet Komisyonu Başkanı Nahit Köseoğlu, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Karadeniz İkmal Destek Komutanı Şakir Rengin, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Ramazan Ayının manevi atmosferi

İftar saati geldiğinde okunan ezanın ardından katılımcılar oruçlarını açtı. Yemeğin ardından Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından dua edildi. Katılımcılar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yaşayarak, aynı sofrada buluşmanın huzurunu paylaştı.

“Ramazan, birlik ve beraberliği güçlendiren bir vesiledir”

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, programın önemine dikkat çekerek Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren müstesna bir dönem olduğunu belirtti. Aydın, Samsun Üniversitesinin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan, yalnızca oruç tutma ibadetiyle değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bir vesile olmasıyla da bizler için önemli bir aydır. Bu mübarek ayın ruhunu hep birlikte yaşamak, aynı sofrada buluşarak kaynaşmak, üniversitemiz ailesinin güçlü bağlarını bir kez daha ortaya koyuyor. Akademik ve idari kadromuz ile öğrencilerimiz arasında kurulan bu samimi iletişim, üniversitemizin aidiyet duygusunu daha da güçlendiriyor.”

“Samsun Üniversitesi büyük bir ailedir”

Samsun Üniversitesinin yalnızca akademik başarılarıyla değil, sosyal ve kültürel değerleriyle de öne çıkan bir kurum olduğuna dikkat çeken Rektör Aydın, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Üniversitemiz, öğrencileriyle, akademisyenleriyle ve tüm mensuplarıyla büyük bir aile. Bugün burada birlikte iftar yapmak, bu büyük ailenin sıcaklığını ve dayanışmasını hissetmek için güzel bir vesile oldu. Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayınızı tebrik ediyor, iftar programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.”

İftar programı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi

Program, iftarın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Katılımcılar, programın ardından Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu paylaşmanın mutluluğuyla alandan ayrıldı.

 

Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 1
1 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 2
2 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 3
3 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 4
4 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 5
5 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 6
6 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 7
7 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 8
8 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 9
9 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 10
10 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 11
11 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 12
12 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 13
13 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 14
14 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 15
15 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 16
16 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 17
17 / 18
Samsun Üniversitesi'nden iftar programı ! 18
18 / 18
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *