Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşayan 48 yaşındaki inşaat işçisi Mustafa Yılmaz, 4 yıl önce evlendiği Gülay Çıtak’tan 4 Mayıs sabahından bu yana haber alamayınca durumu yetkililere bildirdi. Çiftin 1 yıl sonra anlaşmalı olarak boşandığı, ancak ilişkilerini sürdürdükleri öğrenildi.
“HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM” DEDİ
Yılmaz, 18 gündür kayıp olan eski eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek, Samsun Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu ve yardım talep etti.
POLİS TAKİBİ SONUÇ VERDİ
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu, Gülay Çıtak’ın bir yakınının yanında olduğu belirlendi. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
GEÇMİŞ EVLİLİĞİNDEN 6 ÇOCUĞU VAR
Gülay Çıtak’ın başka bir evliliğinden 6 çocuk annesi olduğu öğrenilirken, neden evden ayrıldığı ya da irtibat kesmesinin gerekçesi hakkında bilgi verilmedi.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.





