Slovakya’nın Bratislava kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Judo Şampiyonası’nda, Samsunlu sporcu Ecem Baysuğ, -70 kiloda Avrupa Şampiyonu oldu. Türkiye Judo Milli Takımı, antrenörleri Samsun TOHM Teknik Direktörü Sinan Sandal ve Barış Özen yönetiminde şampiyonayı gümüş madalya ile tamamlayarak Avrupa ikinciliğini elde etti.

Coşkulu Havalimanı Karşılaması
Şampiyon sporcu ve antrenörler, Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcu ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Karşılama sırasında vatandaşlar ve sporseverler, Avrupa şampiyonunu alkışlarla selamladı.

Milli Takımın Gururu
Ecem Baysuğ’ün şampiyonluğu, Samsun’un spor alanındaki başarılarına bir yenisini eklerken, Türkiye Judo Milli Takımı’nın Avrupa ikinciliği de büyük bir başarı olarak kayda geçti. Sporcuların uluslararası arenadaki başarısı, genç judoculara ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.





