Olay, saat 02.00 sıralarında Kavak ilçesi Değirmencili Mahallesi'nde bulunan bir bungalov evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisine ait bungalov evde bulunan Latife Mengüç'ün (50) yanına sevgilisi İsmail Yurtseven (38) geldi.

TARTIŞMANIN ARDINDAN SİLAHLA ATEŞ ETTİ

İkili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İsmail Yurtseven’in tabancayla Latife Mengüç’e ateş ettiği, daha sonra aynı silahla intihar ettiği iddia edildi.

İKİ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Silah seslerini duyan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bungalov eve gelen ekipler, Mengüç ve Yurtseven’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından iki kişinin cenazesi, otopsi işlemleri için Samsun Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

Samsun dahil 38 ilde Telegram operasyonu
Samsun dahil 38 ilde Telegram operasyonu
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA