Samsun’da gündüz saatlerinde yaşanan olay, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu. İlkadım ilçesinde çıplak halde caddede dolaşan bir şahıs, yapılan ihbarlar üzerine polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Olay İlkadım’da yaşandı
Olay, 25 Ocak 2026 günü öğle saatlerinde Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 50’li yaşlarda olduğu değerlendirilen A.M. isimli erkek şahıs, çırılçıplak şekilde cadde üzerinde yürümeye başladı.
Polis müdahale etti, şahıs gözaltına alındı
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şahsı kontrol altına almak için müdahalede bulundu. Müdahale sırasında şahsın uygunsuz hareketlerine devam ettiği belirtildi. Ekipler tarafından üzerine pantolon giydirilen A.M., daha sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Psikolojik sorun şüphesi
Yetkililer tarafından yapılan ilk değerlendirmede, şahsın psikolojik sorunlar yaşıyor olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Olay sırasında çevrede bulunan bazı vatandaşların evlerinden ve sokaktan duruma tepki gösterdiği görüldü.



