Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan sıcak hava, yalnızca insanları değil sokak hayvanlarını da etkiledi. Uzun Çarşı'da serin bir köşe bulan iki tekir kedi, gölgede birbirine sarılarak dinlenirken objektiflere yansıdı.
GÖLGEDE SERİNLEDİLER
Çarşamba ilçesi Uzun Çarşı mevkiinde sıcak havadan bunalan iki tekir kedi, bir kunduracının iş yeri önündeki rafta gölgeyi tercih etti. Birbirlerine sokularak uyuyan kediler, uzun süre bulundukları yerden ayrılmadı.
SEVİMLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
İnsan kalabalığından uzak köşede dinlenen kediler, çevreden geçenlerin ilgisini çekti. Birbirlerine sarılarak uyuyan iki tekir kedinin görüntüsü, yoldan geçen vatandaşların yüzünde tebessüm oluşturdu.
SICAK HAVADAN KORUNMAK İÇİN GÖLGEYİ TERCİH ETTİLER
Sıcak havanın etkisinden korunmak isteyen iki kedi, gölgede bulunan rafı dinlenme alanı olarak kullandı. Sessiz köşede yan yana uyuyan tekir kediler, Çarşamba'da günün dikkat çeken görüntüleri arasında yer aldı.






