Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Bafra ilçesinde meydana gelen ana şebeke arızası nedeniyle planlı su kesintisi uygulanacağını açıkladı. Arızanın giderilmesi için saha ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları istendi.

Samsun’da sağanak alarmı: 11 ilçe sarı alanda
Samsun’da sağanak alarmı: 11 ilçe sarı alanda
İçeriği Görüntüle

BAFRA'DA ANA ŞEBEKE ARIZASI

SASKİ'nin açıklamasına göre, ana şebeke arızası nedeniyle Bafra'nın Çetinkaya ve Yağmurca mahallelerinde 12 Temmuz 2026 Pazar günü 10.30 ile 13.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.

SASKİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI

SASKİ, arıza onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından suyun şebekeye verilmesinin hemen ardından tüm abonelere aynı anda ulaşamayabileceğini belirtti. Suyun ev ve iş yerlerine ulaşma süresinin, şebekenin durumu ile binaların konumuna bağlı olarak birkaç saat farklılık gösterebileceği ifade edilirken, vatandaşların bu durumu göz önünde bulundurmaları istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ