Samsunspor, UEFA Konferans Ligi 3. hafta maçında yarın sahasında karşılaşacağı Malta temsilcisi Hamrun Spartans mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Basına açık bölümde 5’e 2 top kapma oyunu oynayan futbolcular, idmanın son bölümünde taktik çalışması gerçekleştirdi.

BEŞ OYUNCU İDMANDA YER ALMADI

Kırmızı-beyazlı ekipte Olivier Ntcham, Tanguy Coulibaly, Afonso Sousa, Ebrima Ceesay ve Bedirhan Çetin, sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılmadı. Tedavi süreçleri devam eden bu oyuncuların, yarınki maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. UEFA Konferans Ligi 3. hafta mücadelesi, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak. Samsunspor, Avrupa sahnesinde taraftarı önünde önemli bir galibiyet hedefliyor.

Marco Nikolic: Lideri devirdik, çok mutluyuz
Marco Nikolic: Lideri devirdik, çok mutluyuz
İçeriği Görüntüle

UĞUR IŞILAK'TAN SAMSUNSPOR'A DESTEK

Belgesel çekimi için Samsun’da bulunan sanatçı Uğur Işılak, Samsunspor’un antrenmanını ziyaret etti. İşılak, Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Teknik Direktör Thomas Reis ile bir araya geldi. Takıma başarı dileklerinde bulunan Işılak, “Samsunspor, Avrupa kupalarında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Yarınki maçta başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA