Samsunspor’da sevindirici bir gelişme yaşandı. Sakatlanan oyuncuların iyileşmesi, teknik heyet ve camiada moral kaynağı oldu. Ancak, tek olumsuz gelişme, Eyüpspor maçında görev alacak olan Drongelen’in sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacak olması.
Yoğun Antrenman Programı
Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman, teknik direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirildi. Çalışmalara parkurlu ısınma ve dar alanda oyunla başlandı. Antrenman, futbolcuların yoğun ilgisiyle rondo çalışmasıyla sona erdi.
Eyüpspor Maçı İçin Son Hazırlıklar Devam Ediyor
Samsunspor, yarınki antrenmanla Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek. Kırmızı-beyazlı ekip, taraftarlarının desteğiyle bu önemli maçı kazanarak, hedeflediği Avrupa kupalarına bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.





