Samsunspor ve Kayserispor’da görev yapan Alman teknik direktör Markus Gisdol, yeniden Süper Lig’e dönmeye hazırlanıyor. Son lig maçının ardından görevinden ayrılan Burak Yılmaz sonrası Gaziantep FK için teknik direktör arayışları hız kazanırken, Gisdol ismi ön plana çıktı.
GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLADI
Sezon başında da Gaziantep ekibiyle temas kuran Gisdol’un, o dönemde yıllık 1.5 milyon euro talep ettiği ancak anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Son gelişmelerin ardından taraflar arasında yeniden görüşmelerin başladığı ve bu kez anlaşmanın sağlanmasının beklendiği ifade ediliyor.
Gaziantep FK’da göreve gelmesi halinde Gisdol’un öncelikli hedefinin, takımın ligdeki kötü gidişatını tersine çevirmek ve alt sıralardan uzaklaştırmak olacağı belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın daha önce Türkiye’de edindiği deneyimlerle takıma önemli katkı sağlaması bekleniyor.






