Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, Samsunspor'un Süper Lig'de oynayacağı iki karşılaşma öncesinde alınması gereken güvenlik önlemleri değerlendirildi.

SAMSUNSPOR'UN İKİ MAÇI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda, kırmızı-beyazlı ekibin 7 Kasım 2026 tarihinde Konyaspor ile 28 Kasım 2026 tarihinde Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakalar için alınacak tedbirler görüşüldü.

İSTİKLAL MEYDANI VE ASTORYA ZİYARET EDİLDİ
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından Vali Orhan Tavlı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril'in de katılımıyla kentteki bazı projeleri ziyaret etti.

Heyet, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan İstiklal Meydanı'nı gezdi. Ardından kentin tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımına katkı sunan Samsun Tanıtım Merkezi ziyaret edildi.

Program kapsamında ileri teknolojik altyapısı ve modern tasarımıyla ziyaretçilere hitap eden Uçan Sinema Projesi Astorya gösteri merkezi de incelendi.





