Samsunspor, transfer döneminde Galatasaray'da forma giyen genç futbolcular Kazımcan Karataş ve Can Armando Güner'i bonservisleriyle birlikte kadrosuna katmak için resmi talepte bulundu. Samsunspor kulübü, iki genç yeteneğin takıma katkı sağlayacağı değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan transfer açıklaması!
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan transfer açıklaması!
İçeriği Görüntüle

GALATASARAY TALEBİ REDDETTİ

Samsunspor’un resmi talebi üzerine Galatasaray yönetimi kararını verdi. Sarı-kırmızılı yönetim, her iki oyuncunun satışını düşünmediklerini belirtti. Galatasaray, futbolcuların potansiyeline ve mevcut kadrosuna güvendiğini iletti.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİN SEYRİ DEVAM EDİYOR

Galatasaray'ın red cevabı sonrasında iki kulüp arasındaki transfer görüşmelerinin nasıl şekilleneceği belirsizliğini koruyor. Genç oyuncuların geleceği her iki takım açısından da önem taşırken, taraftarlar transfer sürecindeki gelişmeleri takip ediyor. Transfer döneminin ilerleyen günlerinde süreçle ilgili yeni gelişmeler bekleniyor.

Kaynak: ŞİLA KURUMAHMUTOĞLU