WhatsApp, kullanıcı profillerini daha kişisel ve görsel hale getirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

2.000 Ücretsiz Whatsapp Simgesi ve Whatsapp Görseli - Pixabay

WHATSAPP'A KAPAK FOTOĞRAFI GELİYOR

Android için yayınlanan beta sürümünde ortaya çıkan bu yenilik, kullanıcıların tıpkı Facebook ve LinkedIn’de olduğu gibi profillerine kapak fotoğrafı eklemesine olanak tanıyacak. Uygulamanın sade profil tasarımını daha modern bir görünüme kavuşturmayı hedefleyen WhatsApp, bu özellikle birlikte kullanıcılara profillerini estetik bir şekilde kişiselleştirme imkânı sunacak. Ayrıca, kapak fotoğrafları için özel gizlilik seçenekleri de yer alacak. Böylece kullanıcılar, kapak fotoğraflarını kimlerin görebileceğini kendileri belirleyebilecek.

WhatsApp kapatılıyor! Yeni versiyon için son tarih...Google Play Store’da yayınlanan WhatsApp beta 2.25.32.2 sürümünde keşfedilen özellik, halihazırda işletme hesaplarında kullanılan banner sistemiyle benzerlik gösteriyor. Şirketler şu anda profillerinin üst kısmına görsel ekleyerek markalarını tanıtabiliyor. Ancak bu seçenek, standart kullanıcılar için ilk kez kullanılabilir hale gelecek.

Telefon Olmadan WhatsApp Web Nasıl Açılır? | İncehesap Blog

Yeni özellikle birlikte kullanıcılar, tarzlarını, ruh hallerini veya ilgi alanlarını yansıtan bir kapak fotoğrafıyla profillerini özelleştirebilecek. Kapak fotoğrafı, profil sayfasının üst kısmında belirgin bir şekilde yer alacak ve Facebook ile LinkedIn profillerine benzer bir düzen oluşturacak.

Okullarda “Maarifin Kalbinde Ramazan” dönemi başlıyor
Okullarda “Maarifin Kalbinde Ramazan” dönemi başlıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: MYNET.COM