Büro İş Sendikası Samsun İl Sekreteri Zekeriya Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Atatürk’ün ‘Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözlerini hatırlatarak tüm öğretmenlere minnet ve saygılarını iletti.

Havza’da 10 şehit ailesine kurban bağışı
Havza’da 10 şehit ailesine kurban bağışı
İçeriği Görüntüle

Atatürk, “Öğretmenler! Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri; yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti ise sizin beceriniz ve fedakârlığınızın derecesi ile orantılı olacaktır” sözleriyle, öğretmenlerimizin ülkenin geleceğindeki rolünü en güçlü şekilde vurgulamıştır.

Whatsapp Görsel 2025 11 23 Saat 22.54.05 23D9B36B

ATATÜRK’ÜN ÖĞRETMENLERE VERDİĞİ DEĞER BİR KEZ DAHA VURGULANDI

Kıymetli öğretmenlerimiz;

Bizleri ilim, bilim ve bilgiyle donatarak; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda bir meşale gibi yolumuzu aydınlattınız. Geleceğe umutla bakmamıza, topluma faydalı bireyler olarak yetişmemize vesile oldunuz. Emekleriniz, sabrınız ve fedakârlıklarınız için minnettarız. Bu vesileyle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Görevleri başında olan, atanamayan ya da gönlünde öğretmenlik aşkı taşıyan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ