Bakanlık duyurdu: Tehlikeli ürün raflardan kaldırılıyor
Bakanlık duyurdu: Tehlikeli ürün raflardan kaldırılıyor
İçeriği Görüntüle

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “futbolda bahis” soruşturması kapsamında cuma günü geniş çaplı bir operasyon düzenlenmiş, Galatasaray futbolcusu Metehan Baltacı, Fenerbahçe futbolcusu Mert Hakan Yandaş, üst klasman hakemi Zorbay Küçük, eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve eski hakem ile spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın da aralarında bulunduğu 38 kişi gözaltına alınmıştı.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ahmet Çakar Hakkında Serbestlik Kararı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri olan Ahmet Çakar’ın serbest bırakıldığı öğrenildi. Çakar’ın, soruşturma sürecindeki işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldığı belirtildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Operasyon kapsamında gözaltına alınan diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, soruşturmanın kapsamı ve süreçle ilgili gelişmelerin adli makamlar tarafından açıklanması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ