Türkiye Yeşilay Cemiyeti Alaçam İlçe Temsilciliği tarafından Alaçam İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik gezi programı düzenlendi. Yeşilay’ın önleyici hizmetler kapsamında gerçekleştirilen programda öğrenciler; Bandırma Vapuru ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi, Oyuncak Müzesi, Ters Ev, Keşif Kampüsü ve Macera Parkı’nı gezdi.

TARİH, KÜLTÜR VE BİLİMLE İÇ İÇE BİR GÜN

Gezi sayesinde öğrenciler, Samsun’un tarihi ve kültürel alanlarını ile bilim ve teknoloji merkezlerini yerinde görme fırsatı buldu. Programın, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığı belirtildi.

Samsun Bafra'da asfalt çalışmaları sürüyor
Samsun Bafra'da asfalt çalışmaları sürüyor
İçeriği Görüntüle

YEŞİLAY'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Yeşilay Samsun Şube Başkanı Emre Güneş, organizasyona katkı sunan Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür etti.

Güneş, kurumlar arası iş birliğinin gençlerin gelişimi ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Kaynak: AA