Antalya’nın Demre ilçesinde toptancı halindeki bir iş yerinde meydana gelen patlama, büyük bir paniğe yol açtı. Duvarların yıkıldığı olayda tuğla ve beton parçaları etrafa savruldu. Patlamada bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı. Demre Toptancı Hali’nde bulunan ardiye bölümlerinden birinde öğle saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre patlamayla birlikte büyük bir gürültü duyuldu, iş yerinin duvarları yıkıldı ve etrafa taş parçaları saçıldı. Olay sırasında bölgede bulunan çalışanlar ve çevre esnaf büyük korku yaşadı.
İlk müdahale ve yaralılar
Patlama sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalan ve yaralananlar kısa sürede çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre patlamada bir kişi yaşamını yitirirken, üç kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların tedavileri çevredeki hastanelerde devam ediyor.
1 ÖLÜ 3 YARALI
Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, yaşanan olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir patlama oldu. 3 yaralı, 1 kaybımız var. Sebebini henüz biz de bilmiyoruz. Patlama halin ardiyeler bölümünde gerçekleşti” dedi.





