usd
39,3700
eur
45,6193
gbp
53,5748
gram-altin
4.283,58
ceyrek-altin
7.003,65
cumhuriyet-altini
29.151,00
btc-USD
108.642,80
btc-turk-lirasi
4.280.440
ethereum-USD
2.650,94
Samsun Haber Asayiş Samsun'da motosiklet beton mikseriyle çarpıştı

Samsun'da motosiklet beton mikseriyle çarpıştı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü, beton mikseriyle çarpışarak hayatını kaybetti.

Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde, Atatürk Bulvarı üzerindeki Ömürevleri mevkiinde trajik bir kaza yaşandı. 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü Hayri Çelik, aynı yöne ilerleyen beton mikseriyle çarpıştı. Olay anında motosikletin sürücüsü ağır yaralanırken, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Mikser Sürücüsü Gözaltına Alındı

Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mikser sürücüsü Server Beşli ise polis tarafından gözaltına alındı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazanın ardından başlatılan soruşturma, olayın detaylarını ortaya çıkarmak için sürdürülüyor. Olay yerinde yapılan incelemeler, kazanın oluş şekli ve sorumluluk belirlemesi için titizlikle devam ediyor.

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *