Tekkeköy Belediyesi, Kababürük Mahallesi’nde hayata geçirilecek Orman Park ve Yaşam Alanı Projesi ile ilçeye 120 dönümlük yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmaya hazırlanıyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, proje alanında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

DOĞAYLA İÇ İÇE YENİ YAŞAM ALANI
Daha önce ilçeye kazandırılan 100 dönümlük incir bahçesinin ardından yeni projenin de bölgeye önemli bir değer katacağını belirten Candal, Orman Park ve Yaşam Alanı’nın vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği modern bir merkez olacağını ifade etti.
Proje kapsamında çocuk oyun alanları, spor sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları ile kır kahvesi ve kır lokantası gibi sosyal tesislerin yer alacağı bildirildi.

“GELECEĞE NEFES” VURGUSU
Doğayla uyumlu yaşam alanlarının önemine dikkat çeken Başkan Candal, projenin Tekkeköy’e yeni bir soluk kazandıracağını söyledi. Başkan Candal, “Çocuklarımızın kuş sesleriyle büyüdüğü, ailelerimizin huzurla vakit geçirdiği, doğayla iç içe bir Tekkeköy için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Projenin tamamlanmasıyla birlikte Kababürük Mahallesi’nin yeni bir yaşam ve buluşma noktası haline gelmesi hedefleniyor.






