Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Ramazan ayının ilk iftarını hemşehrileriyle birlikte açmanın huzurunu yaşadıklarını belirtti. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Candal, Ramazan ayının dayanışma duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.

“Aynı sofranın etrafında buluşmanın huzurunu yaşadık”

Başkan Candal, ilk iftara ilişkin yaptığı açıklamada, “11 ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ilk iftarında Kaymakamımız Sayın Enver Hakan Zengince ve kıymetli hemşehrilerimizle birlikte Gar Lokantamızda aynı sofranın etrafında buluşmanın huzurunu yaşadık” dedi.

H Bi D4V N Wc A A2 Vz

“Ramazan, paylaşmanın en güzel zamanıdır”

Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çeken Candal, paylaşma ve dayanışma vurgusu yaparak, aynı sofrada edilen duaların ve paylaşılan lokmaların birlik ve beraberliğin en kıymetli göstergesi olduğunu dile getirdi.

Vezirköprü'de "örnek sokak" ramazana özel süslendi
Vezirköprü'de "örnek sokak" ramazana özel süslendi
İçeriği Görüntüle

“Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin”

Başkan Candal, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını, sofralardan bereketin ve gönüllerden muhabbetin eksik olmamasını diledi.

Kaynak: BERNA ALTINOVA