Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın başkanlığında yapıldı. Toplantıda OSB’nin mevcut durumu ile önümüzdeki döneme ilişkin planlanan çalışmalar ele alındı.
BÜTÇE VE FAALİYETLER GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda, 2026 yılı bütçesi değerlendirilirken, 2025 yılında yürütülen çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgi verildi.
PARSEL TAHSİSLERİ VE FİYATLAR ELE ALINDI
Gündem maddeleri arasında parsel tahsisleri ve tahsis iptalleri ile parsel satış fiyatlarının belirlenmesine yönelik konular görüşüldü.
YENİ MERKEZ VE PROJELER MASAYA YATIRILDI
Toplantıda ayrıca Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’nin kurulması amacıyla yapılacak çalışmalar, Hassas Sıcak Dövme Uygulama Merkezi’ne ilişkin fizibilite ve uygulama projeleri ile uygulama merkezi için yeni OSB bünyesinde kurulacak şirkete ortaklık konuları ele alındı. Teknoloji Transfer Ofisi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında da kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı.




