Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda görev değişimi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Çağdaş Kurt, ilçe yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle görevini Cemal Hazar Yıldırım’a devretti.

Devir teslim töreni, CHP Bafra İlçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlendi. Törene CHP Bafra İlçe Başkanı Serkan Dönüm, CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Tugay Türkköylü, Bafra Belediye Meclis Üyesi Turgay Bayrak, ilçe yöneticileri, Gençlik Kolları İlçe Sekreteri Ahmet Çağatay Çağlıyan, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Başkan Sandıkçı duyurdu: Başvurular başladı!
Başkan Sandıkçı duyurdu: Başvurular başladı!
İçeriği Görüntüle

ÇAĞDAŞ KURT YENİ BAŞKAN CEMAL HAZAR YILDIRIM'A BAŞARILAR DİLEDİ

Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar nedeniyle Çağdaş Kurt’a plaket ve çiçek takdim edildi. Kurt, yaptığı konuşmada tüm yol arkadaşlarına teşekkür ederek, yeni başkan Cemal Hazar Yıldırım’a başarılar diledi.

GENÇLİK KOLLARINDA DAHA AKTİF, ÖRGÜTLÜ VE GÜÇLÜ BİR YAPI

Görevi devralan Cemal Hazar Yıldırım ise kendisine duyulan güven için teşekkür ederek, gençlik kollarını daha aktif, örgütlü ve sahada güçlü bir yapıya kavuşturmak için çalışacaklarını ifade etti.

Devir teslim töreni, iyi dileklerin paylaşılmasının ardından son buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ