Meteoroloji uzmanı uyardı: Ejderha sıcakları geliyor
Meteoroloji uzmanı uyardı: Ejderha sıcakları geliyor
İçeriği Görüntüle

AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Çiğdem Karaaslan, Sapanca'da başlayan AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarıyla başladığını belirterek, toplantının ortak akıl anlayışıyla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Sapanca'da 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı başladı

Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti'nin 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Sapanca'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarıyla başladığını duyurdu.

H L0O W14 W E A Aj8 W

"Ortak akıl yaklaşımıyla gündem ele alınacak"

Karaaslan, paylaşımında toplantıda ülke gündemindeki konuların ortak akıl ve gönül birliği anlayışıyla kapsamlı şekilde değerlendirileceğini belirtti.

H L0O W18 W Y A A4D B9

"Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun"

Karaaslan açıklamasında, "AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarıyla Sapanca'da başladı. Ortak akıl yaklaşımıyla, gönül birliği içinde gerçekleştirdiğimiz, gündemdeki meseleleri etraflıca ele alacağımız toplantımızın partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ