Emniyet Genel Müdürlüğü, polis ve polis adaylarına yönelik üç yıllık banka promosyon ihalesinin sonucunu açıkladı. Yapılan değerlendirme sonucunda, personel başına 100.000 TL promosyon teklifiyle Türkiye İş Bankası ihaleyi kazandı. Promosyon ödemesi 2025–2028 yıllarını kapsayacak.

İhale süreci
21 Ekim 2025’te gerçekleştirilen ihaleye Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Türkiye İş Bankası A.Ş. katıldı. İlk tekliflerde Vakıflar Bankası 90.000 TL, İş Bankası ise 88.500 TL teklif sundu. İhale sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatıyla her iki bankadan tekliflerini güncellemeleri istendi. Vakıflar Bankası teklifini sabit tutarken, İş Bankası teklifini 100.000 TL’ye yükseltti. Bu son teklif, nihai değerlendirmede en yüksek teklif olarak kabul edildi.
Personel başına ödenecek tutar
Buna göre, Emniyet Teşkilatı mensuplarına üç yıl boyunca personel başına 100.000 TL promosyon ödenmesi kararlaştırıldı. EGM, ihaleye katılan tüm bankalara teşekkür ederek, promosyon kararının personel için hayırlı olmasını diledi.
Geçerlilik süresi
Söz konusu promosyon ödemesi, 2025–2028 yıllarını kapsayacak ve üç yıl boyunca uygulanacak.





