Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı müsabakanın ardından, Giresun'da yaşanan ilginç bir olay kamuoyunun gündemine oturdu. Edinilen bilgilere göre, sarı-lacivertli ekibin bir taraftarı, teravih namazı için gittiği camide maç saatiyle çakışan ibadet süresini öne çekebilmek için imama yazılı bir not iletti. Taraftarın bu eylemi, namaz öncesi vaaz süresinin kısaltılması talebini içeriyordu.
NOTU İMAMA VERDİ
İddiaya göre bir Fenerbahçe taraftarı, teravih namazı için camiye gitti ve maç saatine yetişebilmek için imama bir not iletti. Söz konusu notta şu ifadeler yer aldı:
"SAYIN ŞENOL HOCAM! BU AKŞAM FENER MAÇI VAR. VAİZİ KISA KESMENİ, NAMAZI ÇABUK KILDIRMANI, BİZİ MAÇA YETİŞTİRMENİ CEMAAT ADINA RİCA EDİYORUM."
SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Taraftarın cemaat adına ilettiği bu talep, kısa sürede dijital platformlarda yayılmaya başladı. Notun görüntüsünün paylaşılmasıyla birlikte kullanıcılar arasında farklı görüşler ortaya çıktı. Bazı sosyal medya kullanıcıları durumu esprili bir dille karşılarken, bazı kullanıcılar ise ibadet alanında böyle bir talebin iletilmesini eleştirdi. Bu durum kısa sürede yayılarak gündem oldu. Taraftarın bu eylemi hem esprili bulundu, hem de eleştirildi.





