Samsun’un Salıpazarı ilçesinde Kaymakam Ahmet Faruk Beyazıt, İlçe Jandarma Komutanı Osman Kula ile birlikte öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Beyazıt, Tahnal Mahallesi’ndeki Tahnal İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı, okulun ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Beyazıt, onlarla birlikte kar topu oynayarak renkli ve neşeli görüntüler oluşturdu.

Eğitim ve İletişime Önem Veriliyor

Kaymakam Beyazıt’ın ziyaretleri, ilçe genelinde eğitim kalitesini ve öğrenci-öğretmen ilişkilerini güçlendirme hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Vezirköprü Huzurevi Projesine 192 milyon liralık destek
Vezirköprü Huzurevi Projesine 192 milyon liralık destek
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Beyazıt, "Öğrencilerimizin yüzlerinde oluşan mutluluk bizler için her şeyden kıymetlidir. Onların güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamında olmaları en büyük önceliğimizdir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA