Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Mahmut Arıkan, Samsun’da Ünye Fen Lisesi öğrencilerini taşıyan midibüsün devrilmesiyle sonuçlanan kazayı derin üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Arıkan, kazadan etkilenen öğrencilere, öğretmenlere ve araçta bulunan görevlilere geçmiş olsun dileklerini iletti.
"SAĞLIKLI HABERLER ALMAYI DİLİYORUM"
Mahmut Arıkan açıklamasında, yaralanan öğrencilere acil şifalar dileyerek, kazanın ailelerde oluşturduğu endişeyi paylaştığını ifade etti. En kısa sürede iyi haberler alınmasını temenni ettiğini belirten Arıkan, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu vurguladı.
Mahmut Arıkan, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"Samsun'da meydana gelen ve Ünye Fen Lisesi öğrencilerimizi taşıyan midibüsün devrilmesiyle sonuçlanan kazayı derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
Kazadan etkilenen kıymetli öğrencilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve araçta bulunan tüm görevlilere geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; yaralı evlatlarımıza Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Bu elim kazanın ailelerimizde oluşturduğu endişeyi yürekten paylaşıyor, en kısa sürede sağlıklı haberler almayı temenni ediyorum.
Gençlerimizin eğitim yolculuğunda gösterdiği gayret ve onları yetiştiren öğretmenlerimizin emeği her türlü takdirin üzerindedir.
Böyle acı olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum."





