Burnu kırılan ve kaşında açılma meydana gelen öğrenci hastaneye kaldırılırken, ailesinin şikayeti üzerine olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Kentte bir berber ve kuaför salonunda çırak olarak çalışan, aynı zamanda Mesleki Eğitim Merkezinde lise eğitimi gören 16 yaşındaki E.I., okul içerisinde arkadaşlarıyla tartıştı. Olayı gören meslek öğretmenlerinden E.K., öğrenciyi odasına götürdü.
ÖĞRETMENİN KAFA ATTIĞINI ÖNE SÜRDÜ
E.I.'nın iddiasına göre, odada bulunduğu sırada öğretmen E.K. kendisine saldırarak yüzüne kafa attı. Olayın ardından yüzü kan içinde kalan öğrenci, odadan çıkarak koridorda bekleyen arkadaşlarının yanına gitti ve 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.
BURNU KIRILDI, KAŞINDA AÇILMA OLDU
İhbar üzerine okula sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan E.I., ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencinin burnunun kırıldığı ve kaşında açılma meydana geldiği belirlendi.
AİLE ÖĞRETMENDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Darp raporu alan E.I.'nın ailesi, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğüne giderek öğretmen E.K.'den şikayetçi oldu. Polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı. Okulda bulunan güvenlik kameraları ile öğretmen E.K.'nin odasını gören kameralar incelemeye alındı. Öğrencinin babası H.I., olayın ardından hukuki süreci başlattıklarını belirterek şunları söyledi: “Çocuğumu kameranın görmediği yer olan odasına götürüyor. Güvenlik kameralarına baktık, çocuğum odaya girerken hiçbir şeyi yok, çıkarken suratı kan içinde çıkıyor. Bu kabullenebilir bir şey değil. Çocuğumun arkadaşları da olaya şahit olmuşlar ve hepsi tek tek ifade verdiler. Olayı hukuka taşıdık ve peşini bırakmayacağız.”
İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILMADI
Olayla ilgili okul yönetimi açıklama yapmazken, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, kendilerine ulaşan resmi bir evrak bulunmadığı için henüz idari soruşturma başlatılmadığını belirtti. Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.






