Samsun Canik belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosunu genişletmeyi sürdürüyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni temizlik ve hizmet araçlarıyla birlikte ağır ve hafif iş makinelerini filoya dâhil etmeye devam ettiklerini işaret ederken bir ekskavatörü daha araç filosuna dâhil ettiklerini kaydetti.
HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
Yüksek mali disiplin ilkesinden taviz vermeden belediyenin öz kaynaklarıyla sahadaki çalışmaları yürüttüklerini ve yeni araçları hizmete almayı sürdürdüklerini dile getiren Başkan Sandıkçı, "Eser ve hizmet seferberliğiyle sahada çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde ifade etti.
ARAÇ FİLOSU 4 KATINA ÇIKTI
4 katına çıkardıkları belediyenin araç filosuna yeni araçlar kazandırmayı sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Sandıkçı, ifadelerine şu şekilde devam etti;
Canik'imiz için sahada yorulmak bilmeden çalışıyoruz. Hemşehrilerimize daha hızlı ve etkin hizmet sunmaya yönelik hamlelerimize yenilerini ekliyoruz. Yapay zekâ destekli çözüm merkezi gibi yenilikçi çözümleri uygulamaya alıyor, araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Yeni temizlik ve hizmet araçları ile iş makinelerini filomuza dâhil ediyoruz. Belediyemiz araç filosuna kazandırdığımız yeni araç ve iş makinelerinin Canik'imiz ve tüm hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.






