Samsun Büyükşehir Belediyesi, aile yapısını güçlendirmek ve toplumsal dayanışmaya katkı sunmak amacıyla mahallelerde ailelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İlkadım ilçesinin Kazım Karabekir ve Adalet mahallelerinde ailelere yönelik eğitim programı gerçekleştirilecek.
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, alanında uzman konuşmacılar ailelerle buluşarak ailelerin gelişimine katkı sunacak. Dört hafta sürecek eğitimler, Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu ve Gazi Ortaokulu’nda düzenlenecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK
Aile akademisi eğitimlerine katılmak isteyen vatandaşlar, başvuru için QR kodu okutabilecek veya belediyenin başvuru adresini ziyaret edebilecek.

Başvuru ve program detaylarına basvuru.samsun.bel.tr/mahalle-akadem adresi üzerinden ulaşılabilecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi, aile bağlarının güçlendirilmesini ve ailelerin gelişiminin desteklenmesini amaçlayan çalışmalarını mahallelerde sürdürmeyi hedefliyor.




