Samsun'da faciadan son anda dönüldü
Samsun'da faciadan son anda dönüldü
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, H.C. (41), hamileliğini gizleyerek evde kendi başına doğum yaptı. Doğumdan sonra rahatsızlanan H.C., 14 Ekim’de Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne başvurdu ve burada yapılan kontrollerde kadının doğum yaptığı belirlendi. Ancak bebeğin ortada olmaması üzerine hastane durumu polise bildirdi.

A W562826 10

Çöp konteynerlerinde arama yapıldı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının beyanı doğrultusunda çevredeki çöp konteynerleri ve çöp istasyonlarında arama yaptı, fakat bebeğe ulaşılamadı. H.C., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi ve polis tarafından gözaltına alındı. İlk ifadesinde bebeğini evde doğurduğunu ve “diğer çocukları duymasın” diyerek banyoda beze sardığını belirten H.C., bebeğin daha sonra öldüğünü fark ettiğini ve poşete koyup çöpe attığını söyledi.

A W562826 01

Evde doğurdu, 5 gün sakladıktan sonra çöpe attı

Şüpheli H.C., savcılık sorgusunun ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. İddialara göre, bebek evde 4-5 gün kaldıktan sonra çöpe atıldı. H.C.’nin hamileliğe dair bazı şüpheleri ve geçmişte bir kürtaj geçmişi de olayın detayları arasında yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor; polis ve adli makamlar, bebeğe ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA