Samsun’un İlkadım ilçesinde yapımı süren Dünya Göz Hastanesi inşaatında bir iş kazası meydana geldi. Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda inşaatta çalışan bir işçinin üzerine demir kiriş düştü. Olayı gören diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS İNCELEMELERİ SÜRÜYOR

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. Olayın nedeni ve sorumluluk konusu, yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacak.

Samsun'da Atakum sahilinde yosun tabakası!
Samsun'da Atakum sahilinde yosun tabakası!
İçeriği Görüntüle

İNŞAATTA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ GÖZDEN GEÇİRİLECEK

Yetkililer, iş kazasının ardından inşaatta güvenlik önlemlerinin yeniden gözden geçirileceğini ve benzer kazaların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını bildirdi.

Kaynak: İHA